Post by isvewatanso on Feb 17, 2022 12:33:55 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Home - Design Dreams ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Home - Design Dreams IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ обманює більше монет ▞▞▞
▞▞▞ My Home - Design Dreams 2022 version ▞▞▞
Гра дуже цікава, але після останнього оновлення графіка гірша
Це круто. Я дуже захоплювався грою, а тепер зупиняюся, тому що для того, щоб отримати достатню кількість монет, потрібно ціла вічність, перш ніж у вас вистачить, щоб купити меблі. Проблеми стають важчими, меблі дорожчають, але винагорода не стає більшою. Спочатку я займався дизайном, оскільки люблю дизайнерські ігри, але зараз це стає трохи нудно, це більше гра-головоломка з доповненням до дизайну. Ви більше любите цукерки, ніж будь-який дизайн. Я купую речі, вони хочуть більше, а не відбувається.
Класно
😉😉
Дуже рекламна
На моєму телефоні не робить цю гру
Я вважаю, що гра чудова. Мила графіка, захоплююча гра та веселі/дивовижні варіанти декорування. Що мені не подобається, так це те, що з кожною кімнатою, яку ви розблокуєте, меблі стають дорожчими, але не відбувається поступового збільшення кількості монет, які ви заробляєте за пройдений рівень. Це схоже на несправедливість. В іншому випадку багато веселощів.
Я б поставив більше зірочок, якби він не застряг і не вимикався весь час. і після першого ремонту кімнати з’являється забагато реклами. Я люблю такі ігри, і шкода, що вони завантажуються вічно, а потім вимикаються! обтяжує! РЕДАГУВАТИ: він аварійно завершує роботу, коли завантажує фактичну гру, у яку ви граєте, а потім повертається до частини, де ви можете переробити. потім реклама сповільнюється, і якщо ви спробуєте натиснути (x), щоб вийти з оголошення, це помилково сприймається як натискання оголошення. Рівень: 34
це дуже крута гра
Висне після першої покупки
СУПЕР
Я переглянув це один раз у минулому, і здається, що мій відгук було видалено, тож давайте спробуємо ще раз. МІСЯЦІ тому у мене виникли проблеми, коли мені дали безкоштовну пробну версію клубу дизайнерів. Це було чудово, поки безкоштовна пробна версія не закінчилася, і я не зміг скасувати підписку. Я кілька разів писав у службу підтримки клієнтів, але вони буквально перестали відповідати на мої листи, тому я просто видалив всю інформацію про автомобілі та видалив. Якщо вам коли-небудь знадобиться надіслати повідомлення в службу підтримки клієнтів, скористайтеся моєю порадою і просто не робіть цього.
Гарна гра...гра для підняття настрою...
Все йде нормально. Тільки почав..
Рівні неможливо пройти, коли ви досягнете певної точки. все коштувало занадто дорого, це могла бути чудова гра, але її зіпсував той факт, що ви не можете прогресувати. Крім того, ви навіть не можете завершити декорування більшості кімнат, оскільки вам потрібні $$, а ціни на все завищені. Навіть після сплати початкової вартості щось потім буде коштувати додатково. Однозначно видаляється
Непогано, але було б краще, якби очки накопичувалися краще. Весь екран вибухає, і ви думаєте, що отримаєте багато очок, а не багато. Крім того, для того, щоб можна було прикрашати, потрібна вічність, тому я в першу чергу завантажив гру. Кращий вибір стилів декору також був би непоганим. Загалом, це нормально.
Клас))))
Цікава гра ,ставлю 4 зірок тому, що деякі речі потрібно дивитися за відео
Весела гра. З підвищенням рівня стає важче.
Дуже гарна ігрова головоломка, яка не дуже складна, тому що у Advance без грошей дуже важко завершити гру
Buildings for Minecraft Divertissement bue
калас
My Home - Design Dreams Įprastos temos iyif
My Home - Design Dreams Gündəlik upi
Ця гра гарна. Але після того, як я закінчу ремонт у кімнаті, я не можу завантажити CCOSY KITCHEN. Це так повільно, але вже мало.. Мій інтернет завжди стабільний і швидкий.. Чому так важко завантажити затишний кетчин.. Будь ласка, виправте це.. Якщо ви вирішите цю проблему, поставте вам 5 зірок.
Після гри в цю гру протягом багатьох років вона більше не завантажуватиметься на моєму телефоні, хоча я не знаю чому, тому що в моєму телефоні немає нічого іншого, тому я думаю, що це проблема в кінці гри. Розчарує і більше не гратиму в неї, тому мені доведеться просто видалити її та знайти нову гру: /
Так виглядає всі інші ігри, в які я грав. У будь-якому випадку я пограю і подивлюся, як далеко це мене заведе.
Гра тупити і меблі дуже багато коштують
дуже подобається ця гра, але у неї є кілька проблем, наприклад, для кожної гри потрібно однакову кількість часу, коли ви заробляєте приз, ви повинні його отримати, і ви повинні мати можливість сказати так чи ні, коли справа доходить до витрачання грошей! Іноді, в більшості випадків, ігри в матчі 3 – це не однакові суми часу, це несправедливо по відношенню до гравця! Тоді як я грав 25 днів поспіль, щоб отримати лампу в лютому, і після того, як я заявив про неї, вона зникла? Я ніколи не отримував!! А що стосується грошей, то вони беруть без вашого дозволу!
Це дійсно весело та складно, а також мені це подобається
Гра просто супер
Я люблю цю гру, і анімація чудова, але щоразу, коли я граю на вину, вона завжди зависає, і це стає збій, це може бути просто великим, але, будь ласка, ви можете виправити це, я намагався терпіти це і намагався видалити його і перевстановити, але це завжди те саме, навіть з оновленням. Мені подобається гра, але, будь ласка, ви можете це виправити.
Мені дуже неприємно продовжувати грати в таку кількість рівнів гри з плитками, щоб я міг відкрити й прикрасити наступну кімнату.Було б приємніше, якби більше часу витрачалося на декорування/ремонт кімнат. Я додав ще одну зірку (спочатку я поставив їй 1 ЗІРКУ), тому що це єдина домашня гра з дизайном, яка має дуже чудову графіку. Той, хто розробив матеріали, використані в цій грі, дійсно має чудовий смак (він/вона заслуговує на 5 зірок). На жаль, загалом це розчаровує та втомлює.
Це найкраща гра, яка коли-небудь викликає залежність, я ніколи не думав, що буду витрачати гроші на гру, але я зробив на цю гру, і рівні настільки складні, що роблять її ще веселішою та цікавою ... я так інвестував у це гра, вона заслуговує на 10 зірок, я рекомендую її. Тим, хто скаржиться на рекламу, зверніть увагу, що як тільки ви купуєте щось / будь-яку комбінацію, ви більше не отримуватимете реклами
Мені дуже подобається ця гра, і це дуже цікава гра, в якій ви можете створити свій дім 🏠 і вам потрібно зіставити 3, щоб отримати монети, а потім ви зможете створити свій будинок, тому я поставив цій грі повні зірки.
Недостатньо гри іноді гра не працює, тоді гра в серце лише п’ять, тоді ви не продовжуєте гру, якщо не дочекаєтеся часу, сіна!
Здається, поки що крута гра...
Я дограла до кухні без інтернету, але потім в Інтернеті потрібно з'явитися розробники кухні і всі кімнати без інтернету бо гра дійсно класна 😞😞
Ця гра була однією з моїх улюблених, але смішна кількість реклами робить її майже неможливою. Оголошення, які не можна пропустити, які призупиняють будь-яке інше аудіо, спливаюче після кожного. Неодружений. Рівень. Я розумію потребу в рекламі для отримання доходу, але коли мені доводиться призупиняти те, що я слухаю після кожного рівня, гра не варта того
Мені дуже подобається
Мені подобається гра, але я помітив, що з моменту оновлення щоразу, коли я хочу попросити життя, вона просто каже мені, що вона недоступна, тому що вона завантажується
My Home - Design Dreams Nezahtjevne igre lcva
Дурня
Вам просто супер мені дуже подобається КЛАС 🥇🥇🥇
весела любляча гра! люблю грати...граю давно...досі насолоджуюсь!!
ця гра справді чудова, якщо ви шукаєте чим зайнятися без Інтернету та Wi-Fi. Але це дає лише 3 або 4 варіанти в кожній кімнаті для всього. Ви також повинні грати в одну і ту ж гру знову і знову, щоб отримати монети, щоб купити меблі. Загалом, це чудовий спосіб відчути себе більш дорослим. Я ставлю цій грі 3/5 зірок♡
Погана гра, яка займає так багато часу для входу
Дуже крута гра😅
Гра дуже класна 😍😘
Тримає мене в гостроті годинами. Веселі різні ігри. Не повторюваний.
Гра мені сподобалася👍Речі на вибір стильні та красиві😽 Короче п'ять зірок☆
Раніше це була мила маленька гра, але вона не дає вам очок, за які ви платите, і протягом останніх кількох днів, якщо ви намагаєтеся отримати маленькі 10 балів, це просто чорний екран після перегляду відео. Ви їм кажете, а вони, в основному, просто кажуть: «Будь з тобою». Час для видалення.
My Home - Design Dreams કેઝ્યુઅલ zhar