Post by isvewatanso on Feb 17, 2022 12:52:07 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Snake.io: Fun Battle .io Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Snake.io: Fun Battle .io Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ цхеат цоде бесконачни новчићи ▞▞▞
▞▞▞ Snake.io: Fun Battle .io Games 2022 version ▞▞▞
То је веома добра игра...Много ми се свиђа... Молимо додајте дугме за паузу... Молим вас, молим вас....
Снаке ио је најбоља игра змија коју сам икад играо 😍😍 али имам један проблем јер има много реклама, али волим је😊
цоолл
Next VR 1.0 Apk DownloadVR APK free
Snake.io: Fun Battle .io Games ஆக்ஷன் flp
У реду, један је користио оригиналну игру, а ово коришћење иконе оригиналних игара ме је управо одушевило и било је толико игара попут ове које користе ствари које не поседују да сам скроловао док сам само да пронађем праву игру показао колико су људи непристојни да само краду нечија икона игре да би изгледала као њихова😡☠
Snake.io Acción nbb
Игрица је супер свака част, 🥳🥳
СПОНА on Windows PC Download Free
Довољно забавна игра, али још једна са лажним играма за више играча. Заиста бих волео да могу да играм са пријатељима или против правих противника. Заиста ми се не свиђа како се чини да игра улази у моје податке да би дошла до генерисаних имена за ботове против којих играм. Играо сам против једног са својим именом и именом моје мајке.
Препоруцујем је свима. Ја окрузим целу мапу и онда једем све сто стигнем.
Ово је стварно добра игра 🎮 Не свиђа ми се када први пут играм ово је заправо добра опција за провођење времена
Дајем му 2 звездице, зашто? Зато што је копија веома невероватне игре слитхер.ио. Нисам импресиониран и осећам да ако ћеш да направиш копију добре игре, немој. Поготово зато што је игра коју покушавате да копирате, али је побољшате већ невероватна и нема потребе да је ваше прљаве руке копирају, а затим да јој додају страшне карактеристике. У нади да ће привући пажњу, следећи пут буди мало оригиналнији.
Овоме дајем три звездице јер има превише реклама и некако ми је досадно
Осећам се као да играм против ботова, превише лако и превише реклама
Здраво, када сам га први пут инсталирао и када сам сео на њега нисам могао да се померим, па сам умро. Покушао сам да се померим 70 пута😡😡, али нисам могао!!! Чак сам искључио и телефон и поново га покренуо!!! Деинсталирао сам га, а затим инсталирао, требало је 18 сати и ништа се није променило😡😡😡!!!Зато сви који читају ове коментаре, молимо вас да проверите свој уређај. Зато што не знам да ли је то мој телефон или не. Зато вас молим да поправите ово јер сам видео своју маму како ово игра, и изгледа прилично забавно. ХВАЛА ВАМ
Забавно, док све не поквари. Онда је то само фрустрирајуће као сав пакао
Најгоре, пуна реклама
Добро је, али толико огласа...
Мрзим ову апликацију због које ме сви прате. И црвене линије ће учинити да тако умрете. Мрзим ову игру😡😡😡😡😡😠😠😠👿👿👿😑😑👎👎👎👎.
Игрица је добра, ал мали је сервер са 8 ил 9 хиљада већ се може окрузити сервер и сад 9 хиљада почиње да лага. Игрица је доста лака и увек сам први. Хигх Сцоре ми је 10500 после кога ми је изасло из игрице, а као доказ имам сцреенсхот. Пробајте ме престици.😉😉
Није нешто
NOVE IGRICE - najigranije | 68
Arrow War भूमिका निभाना jgi
Ова игра је забавна, али није такмичарска... Постајем краљевска змија у свакој игри са лакоћом... забавно је бити краљевска змија, али волео бих да није тако лако... такође нема претње када пређете 10к у том тренутку губите ако то одлучите
Свиђа ми се!
Ова игра је некако лака
Препоручујем сваком ко нема шта паметно да ради у животу...😂😂😂 шалим се, предобра је
СИФААБИГ ☢
Цоол игра, али из неког разлога постоји грешка која ми се у суштини свиђа, даје ми рекламе након сваких 5 - 6 рунди, молим вас да је уклоните јер није баш забавна јер је веома непријатно јер уобичајено има много додатака, иако вас молим да ово задржите неко време јер Тада могу да играм слот рунде без реклама. Хвала вам
Толико огласа
Ово варира лоша игра, много много огласа и лоших апликација без опције прескакања
Јако добра игрица свиђа ми се ❤❤❤❤
2 звездице за 2 много огласа! Улазим у опције да проверим ствари, погодите шта, супер кашњење јер је учитавао оглас када сам притиснуо излаз! Заиста, хајде програмери. То је збркано. Деинсталирајте, не препоручујем ово чак ни својим непријатељима.
Одлична игра, веома је заразна. Волим све скинове и мислим да не морате, али било шта, тако да, одлична игра
Игра је добра, али наставља да преузима игре. Чак и са искљученим правима.
Првих 10 секунди у игри и добијате додатак од 30 секунди за другу игру. Не могу да изађем из тога, а онда одједном покушава да га инсталира.
Игра је забавна, али срећно у проналажењу стварних људи. Што више играте, више ћете схватити да нико коме пишете није стваран.
Snake.io Acción wnc
Када играте дуго у игри, екран постаје црн и онда губите
Snake.io: Fun Battle .io Games ایکشن nat
Дивна је игрица само што није онлине
О моји дани! Никада нисам видео толико реклама у игрици! Погледајте оглас да бисте наставили, погледајте оглас да не бисте наставили, погледајте оглас да бисте започели нову игру, погледајте оглас када умрете... Проблем је што је то заиста добра игра, дао бих 5 звездица ако бисте могли да играте 5 утакмица између огласа
Сувише лако
Ектра
Превише сам играо ову игру да јој не дам бар 3 звездице. Жалосно је што ми је требало толико времена да потврдим своје сумње да нема других играча. Платио сам да се решим реклама за 2 долара, што укључује неке функције оживљавања. Међутим, када умрем као највећа змија, нестаје и главна змија, уместо да се задржава и јури следећу највећу змију-- док, када ја нисам највећа змија и највећа змија умре, шеф се креће низ поставу .