Post by isvewatanso on Feb 17, 2022 13:04:05 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Mama: Let\u0027s cook! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Mama: Let\u0027s cook! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ nieskończone hackowanie zasobów ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Mama: Let\u0027s cook! 2022 version ▞▞▞
Filia
Fajna gra polecam
kompletne zdzieranie z oryginału robi wszystko samodzielnie, podczas gdy Ty po prostu klikasz i oglądasz reklamy
Reklamy niemożliwe do pominięcia po każdym poziomie są tak denerwujące. Przynajmniej spraw, aby można je było pominąć. A całe menu jest tak zajęte i rozpraszające, że tak wiele rzeczy zajmuje miejsce. Prośba o obejrzenie reklamy po każdym kroku i niemożność pozbycia się jej dopiero po kilku dobrych sekundach sprawiają, że naprawdę nie chcę w to inwestować czasu.
Zajęło mi to zbyt dużo czasu, zanim w grę wchodziło jakiekolwiek gotowanie, najpierw musiałem głaskać kurczaki przez 15 minut. Bardzo irytujące dźwięki też
Uwielbiałem grać w Cooking Mama na moim Nintendo DS lata temu, ale ta gra dodała tak wiele funkcji i złożoności, że straciła oryginalną ideę gry. To dodaje wyzwania, rolnictwo, restauracje i TAK WIELE irytujących wyskakujących okienek! Wizualizacje są tak napięte, że nie ma wyjaśnień ani samouczków na temat nowszych funkcji i wydaje się, że każde kliknięcie jest przerywane prośbą o obejrzenie reklamy.
Podobała mi się gra i ma wiele przepisów, które moim zdaniem są dobre, ale wszystko WYGLĄDA!! I nawet nie mogłem go odblokować. Sama koncepcja jest dobra, jedynym problemem jest aplikacja.
Gra jest super!!! :3
Gra bardzo fajna POLECAM!
Opracowanie na inaczej przepisu jeśli w zadaniach od taty jest , ćwiczę przepis" a nie jest to możliwe. Możesz sobie wybrać. Możesz wybrać. Możesz kupić je w sklepie. żółtym tle. UWAGA!!! Przepisów dobierania przepisów za pieniądze! Dodaj naklejki i coś narysujcie i potem wróćcie i gotowe. Pieczątke zdobywania zdobywania zdobywania. Jak się opuści jeden dzień nic się nie stanie. Po zebraniu masz się przepis.
Nie jestem zadowolony z tej gry Przyniosłem przepis na grę, zabrałem pieniądze, ale nigdy nie dałem mi przepisu, który wysłałem e-mailem ponad tydzień temu i nadal nie otrzymałem odpowiedzi!
To świetna gra, uwielbiałem ją od dziecka, ale NAPRAWDĘ wyświetlają reklamy na twojej twarzy, a po pierwszym uruchomieniu na ekranie pojawia się wiele rzeczy, dość mylących i męczących wzrok. Poza tym rozgrywka nie jest taka zła.
クッキングママ お料理しましょ! 教育 zdgo
Tak bardzo kocham tę grę! Ma takie radosne i energiczne wibracje i grafikę, po prostu zawsze sprawia mi przyjemność, kiedy gram! Na początku jest to trochę przytłaczające ze względu na wiele funkcji, ale bardzo szybko się zorientujesz i możesz zrobić prawie wszystko w zaledwie kilka razy grania! Oceniam to 5/5☆, bardzo polecam!
Gotowanie przepisów krok po kroku jest zabawne, reszta nie. Nie chcę kupować więcej przepisów za prawdziwe pieniądze, nie chcę grać w "zaprojektuj własną restaurację", po prostu chcę ugotować przepis z taką samą grafiką, jaką ma ta gra. ktoś zna inne takie gry?
Cooking Mama: Let's cook! Educativi ancr
fajna gra, ale zbyt wiele irytujących powiadomień push i NIE ma opcji, aby je wyłączyć w grze.
To jest fantastyczna gra
Naprawdę stresująca Ta gra zawsze prosi o odtwarzanie reklam i jest zbyt jaskrawa i rozpraszająca, wskazuje na około 30 rzeczy, które chce, abyś zrobił. Ogólnie zła gra
to dobrze mabye NALEŻY DODAĆ DRUGI DO TELEFONÓW mój przyjaciel gra na ds i KOCHAM TO ok więc kiedy dodasz to do iPhone'a i ANDROIDA to porozmawiajmy o 5 stara
To wciągająca gra dla wszystkich, którzy chcą lub potrzebują rozrywki na chwilę. Gra jest offline i możesz w nią grać w dowolnym momencie, gdy się nudzisz. Więc to naprawdę dobra gra dla dzieci/nastolatków/dorosłych? Chyba . Gra działa dość płynnie i nie zawiesza się. Ogólnie rzecz biorąc, daję tej grze 5 gwiazdek przed naszą erą. Było mi przyjemnie grać, gdy nie mogę grać w gry online lub w wolnym czasie! Również ta gra ma kilka moich chwil z dzieciństwa 😁🙂👍
Nie jest źle. Podoba mi się, że w grze jest tak wiele rzeczy do zrobienia, ale i tak ją odinstalowuję, ponieważ w grze dzieje się wiele rzeczy, zwłaszcza w menu. Chcę tylko bawić się w zwykłą gotującą mamę. W grze dzieje się zbyt wiele rzeczy
Polecam 5/5
Jestem taki nowy w grach przez telefon, ale lubię gotować. zabawna rzecz. ta gra wymaga więcej instrukcji, trochę czasu na naukę. Bądź miły i daj szansę osobie. Gra jest zarozumiała. (Może być trochę zbyt głodny.)
Uwielbiam tą gre😍😍😍😍
kufa za trutna ta gejerka
Uwielbiam tę grę. Tak dużo zabawy z przepisami na jedzenie i zbiorami na farmie. Ale potrzebujesz pomocy z automatycznym codziennym resetowaniem czasu. Kiedyś resetował się codziennie o 00:00. Ale nie zdarzyło się to wczoraj. A teraz nie mogłem otworzyć restauracji ani zebrać plonów z mojej farmy.
IWEN BETA DEN MAMA
Ta gra to totalna katastrofa, ponieważ wszystko, co musisz zrobić, to gotować i projektować jakoś tylko jedną odblokowaną lokalizację
To dobra gra, ale jeśli chcesz pobrać przepis, potrzebujesz tylko danych, aby pobrać przepisy
To sprowadziło mnie o kilka lat za dużo 😂 Uwielbiałem grać w tę grę na moim DS, kiedy byłem mały, wróciłem z małą nostalgią i znów się uzależniłem. Polecam dla dzieciaków i osób, które mają czas się palić
Córka to uwielbia. Ale zwłaszcza, że może jakoś uzyskać dostęp do YouTube. To nie powinno się zdarzyć. Jak to się może stać?
Doszła do 3 deseru i nawet moja starsza siostra nie mogła z tym sobie
Gra jest fajna, ale jest tak wiele, a gra nieustannie stara się, abyś zrobił wszystko. Również chociaż wyglądają jak stara grafika ds i to jest słodkie i nieco nostalgiczne, wygląda brzydko.
Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatka od nieby-mal dużo Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Ta gra jest dobra, ale zawsze musisz przestrzegać przepisów, wszystko jest takie różowe i wszystko w miłości itp., a mama też jest denerwująca, dlatego ...
Hungry Shark Evolution আর্কেড pdr
Więcej zabawy, gdy nie oczekuje się, że za każdym razem osiągniesz coś idealnego. Szczerze mówiąc, fajnie jest zepsuć i patrzeć, jak mama się wścieka. Jej do perfekcji jest nudne.
Cooking Mama: Let's cook! Eğitici cwfm
Byłem podekscytowany, gdy zobaczyłem, że moja gra z dzieciństwa jest dostępna jako aplikacja, ale byłem poważnie zawiedziony. Nie tylko mocno krępowała ci rękę, mało prawdopodobne w grach z mojego dzieciństwa, ale miała też mnóstwo innych aspektów, które wciskały mi w twarz, a które po prostu nie obchodziły mnie (szczęśliwa kuchnia i dzielenie się moimi potrawami z przyjaciółmi). Najbardziej rozczarowujące było to, że w starszych grach potrafiłeś dekorować swoje dzieła, a teraz to tylko gotowanie i gotowe. Bardzo mnie zasmuciło.
Kocham tom gre muj kanal na YT do Orleku